Интериорен дизайн в пастелни цветове

Пастелния цвят винаги е изглеждал красиво във всяка една стая. Този тип цветове въпреки, че са в светлата гама, те притежават своя чар и могат да бъдат съчетани с други контрастни нюанси. Тази палитра е разпространена предимно сред съвременния дизайн, като нейни почитате ли са предимно млади семейства с дву-три стайни апартаменти.

Интериорен дизайн в пастелни цветове

Неутралните цветове могат да бъдат идеален баланс, ако разполагате с претрупана от мебели стая, използвайте тази палитра от цветове, за да стоплите вашата стая визуално.

Пастелните цветове могат да бъдат комбинирани и с пастелни тапети, за да създават по-добро настроение и разнообразие. Ако боядисате в една стая абсолютно всички стени в пастелни цветове, ще е необходимо да използвате декорация като картини, огледала или растения, които да балансират със своята детайлност и контраст. Единственият недостатък на пастелните цветове, е че с тях трудно се постига дълбочина в интериора, особено при непрофесионалист. В някои от следващите статии, ще Ви покажем няколко трика, как можем да постигнем дълбочина с този тип цветове.

Абонирайте се за нашия блог Безплатно!
Please wait