Кухни Miton

Италианската марка Miton са от скоро на пазара, но само година след основаването си, компанията постигат рекорд за брой ексклузивни шоурум Miton-Store, разположени на централни улици в 30 страни по света.

Кухни Miton

За създаването на достойно кухненско обзавеждане, предприятието разполага с отлично организирана производствена структура със съвременни технологии. Благодарение на натрупания опит в производството на мебели и високата професионална подготовка на специалистите, кухненската марка Miton представлява икономически изгодна алтернатива спрямо конкурентите си.

Специалистите от Miton отделят внимание в работата си и на екологичното съхранение на околната среда. Произведените във фабриките колекции напълно отговарят на изискванията на съвременния пазар. Това са кухни с „чист“ дизайн – силни в своята конструкция и внимателно изпълнени, дори в отделните елементи и малки детайли. Приложените материали, цветове и покрития поразяват с многообразие и изпращат към потребителите положителен емоционален импулс.

Цената също е атрактивна, което осигурява на кухните Miton висока конкурентна способност. Достъпните цени се обясняват с индустриализацията на производствените процеси, понижаващи себестойността и използването на международни източници на суровини и компоненти.