Функционална боксониера от 29кв.м

Дизайнерското студио Алфа-бренд проектирало интериора на жилище върху площ от 29 кв.м, като учудващо успява да събере върху това малко пространство няколко функционални помещения. То си има кухня, спалня, та дори и кътче за кабинет.

Функционална боксониера

Това ергенско жилище се намира в Новосибирск, а собственика на апартамента е президент на ИТ компания и очевидно привърженик на минимализма, защото това е стилът който е избрал за интериора на жилището си.

Основната задача на дизайнерите.

Главната задача възложена на дизайнерите била да намерят място за огромното легло на клиента си, а поместването на останалите мебели в интериора били просто като допълнителен бонус. Интериора трябвало да бъде издържан изцяло в бяло и черно. Затова стените и обзавеждането са в бяло, а банята – в черно.

Постигнати резултати.

Резултатите от усилията на специалистите били, че в тясното пространство успели да се поместят: голямо 2x2 легло, кухненски шкафове с уреди и дори барплот, който да служи и за хранене. В антрето е разположен голям гардероб, а на терасата е оформено работно място.

Белият цвят, поставените на подходящи места огледала и стъклените повърхности – увеличават зрителното пространство и създават усещането за простота и комфорт.