Клуб Electric - културно средище на Париж

Дълги колони на дървета, висящи масивни проектори, лампи и кабели. Тази обстановка ще видите в ресторанта на нощен клуб «Electric», който се намира в Париж, Франция. Над създаването на този уникален интериор на пентхаус работили архитектите Матю Ленар (Mathieu Lehanneur) и Анна Мусина (Ana Moussinet).

Клуб Electric

„Ако Алиса в страната на чудесата обичаше рок музиката, именно това е мястото, на което би попаднала в продължение на дни и нощи ....“ – твърди Матю Ленар. Това не е изненадващо, като се има в предвид прекрасния изглед към Париж, който се открива от огромните прозорци и стилните мощни дървета – една съвсем основателна причина да посетите този клуб.

Клуб «Electric» впечатлява денем и хипнотизира нощем. Това място никога не спи. Площта под короната на мощните дървета е много подходяща за провеждането на концерти, партита и други творчески мероприятия. В централната част на залата са разположени пънчета, с които могат да се оформят кътчета за сядане. Освен тях има диванчета, маси или пък може да поседнете на стъпалата и просто да се любувате на гледката.