Малка къща в Испания

Разположена на скалистите хълмове край град Сонома, тази малка къща е рай за своите обитатели. Заобиколена е от големи дъбови дървета и лозя, създаващи спокойната атмосфера, от която всеки от нас се нуждае през почивните дни. Интериорът е изпълнен с естествени материали и уникален дизайн, с подходяща обстановка за релаксация и комфорт.

24malkakashtavispania

Автор на проекта е Nicole Hollis, работеща като специалист в студио за проектиране на интериори. Основната насока, в която работи студиото е проектиране и изпълнение на луксозно обзавеждане. Заедно с дизайнерката работи екип от четиринадесет души, сред които са: дизайнери, художници, занаятчии и монтажници. Всички са експерти в работата с дърво, стомана и текстил.

Рустик стил с уникален дизайн.

Къщичката разполага със спалня, детска, хол и баня. Всичко е декорирано в топли, натурални цветове. Интериорът е изпълнен с естествени материали, като основен сред тях е дървото. Но ако отвътре е предпочитано дървото - то отвън е камъка, защото цялата фасада на къщата е облицована с камък. И по всичко личи, че този проект е изпълнен със стремеж към единение с природата.

Избраният Рустик стил е съчетан от разновидни мебели, които се отличават със своята уникалност и внимателно подбрани детайли. Всяка мебел има своята идентичност и в същото време прекрасно пасва на останалата част от интериора. Камината привлича внимание със своя съвременен вид – практичен, макар и не съвсем отговарящ на представите ни за камина в планинска къща. Така от този рустикален коктейл се получава неподвластен на времето стил, изпълнен с фантазия и приятна атмосфера.