Уютна хижа в Алпите

С настъпването на зимата се чувстваме по-комфортно у дома и ни се иска да сме по-малко време на вън. Именно през този зимен сезон искаме домът ни да е по-топъл и уютен. За това може да допринесе интериора с уютни и топли вещи, които могат да ни сгреят само с вида си.

 Уютна хижа в Алпите

Неизбежно през зимният период ни спохождат мисли за почивка в планината, но съвсем не става въпрос за планински склонове с рехава трева и еделвайси. В съзнанието ни се издигат високи заснежени планини, чийто върхове се губят в облаците на зашеметяващо красива зима. Ето такива мечти ни обземат, докато си седим кротко в градските си жилища. Не е чудно, че се впечатляваме от хижите по планинските склонове и най-вече от снежните алпийски хижи, които са сред най-впечатляващите.

Сега ще разгледаме една елегантна алпийска къща в Рустик стил с уникална атмосфера. Аксесоари от ковано желязо и стилни и удобни мебели от дърво с леко винтажна нотка, в съчетание с ретро тъкани в натурални цветове - това е обзавеждането, избрано от Ralph Lauren Home за тази хижа във Френските Алпи.

Алпийският стил е уникален и впечатляващ – идеален за планинска къща. Именно от него се ръководят Ralph Lauren при създаването на зимната си колекция Alpine Lodge. Модерните декоративни тъкани са в еко стил и следват тенденциите за 2013г. Ръчно изработените аксесоари акцентират върху традиционният алпийски декор.

Ето линк към сайт с панорамен изглед (360 view) на хижата: http://goo.gl/WTD4Fe