Необичайно подредена коледна маса

Дърво, груб текстил, свещи и стилна контрастна посуда – това е тайната, с която очарова атмосферата на тази маса. Разбира се не може да не отбележим, че оригиналният полилей успешно резонира с общата концепция за декорация на масата. Това е доста интересно оформление от скандинавски дизайнер.

Необичайно подредена коледна маса

Скандинавците имат по-семпъл и сдържан вкус. Затова и коледната украса не изобилства от цветове. Най-често декора е в бяло и червено – комбинация от изчистените скандинавски фолклорни мотиви, а стилът е едновременно минималистичен и рустик. Декорът е предимно от естествени материали, които създават топла и уютна атмосфера.

В тази статия виждате Коледен декор, който освен, че е изцяло от естествени материали е и изработен от собственика на този дом. Полилея е сглобен от малки сухи клонки, оформени като глобус от сложна плетеница. Украсен с красиви семпли играчки, той се явява малко нестандартен, но атрактивен заместител на коледното дърво. Ръчно изработената украса внася носталгична нотка към миналото с удовлетворение от положеният ръчен труд в съвременният свят на пренаситени пазари. Освен това олицетворява и набиращите все по-голяма популярност идеи за екологично равновесие и единение с природата.