Уютна дървена хижа в Швейцарските Алпи

Тази прекрасна хижа се намира в Клостерс - Швейцарските Алпи. Обградена е от великолепна природа и от всеки прозорец се разкрива гледка от широки ливади, големи дървета и заснежени планински върхове.

Уютна дървена хижа в Швейцарските Алпи

Хижата е построена в традиционен алпийски стил – изцяло от дърво, но е осъвременена и отговаря на съвременните условия. Тя е като творение на изкуството и изглежда като елегантно допълнение към безупречният алпийски пейзаж. Властващото присъствие на дървото създава най-осезаема връзка между човека и природата.

Приятната атмосфера предразполага към разпускане и спокойствие – далеч от неприятните шумове и изгорелите газове на града. Рустикалният интериор обгръща обитателите с топлина и създава позитивна атмосфера, изпълнена със светлина и приятни цветове.

Целта на интериора е единение с природата и това ясно личи не само от използваните естествени материали като: груб текстил, дърво, кожи, керамика, но и от използваната цветова гама. Цветовете са натурални, с изключение на няколко ярки елемента в червено, които създават акценти и внасят нотки на настроение в интериора.