Шикозна Средиземноморска Вила в Испания

Безкрайни слънчеви плажове и красиви средиземноморски гледки – това обещание е закодирано в снимките от тази статия. Луксозната испанска вила Blueport Altea притежава всички удобства за да спази това обещание и да превърне почивката ви в незабравимо изживяване.

Вила в Испания
Ако се питате къде се намира това приказно място, веднага ще ви отговорим – в Коста Бланка, Испания. Това е брегова линия с дължина от над 200 км и е част от провинция Аликаните, в която се намират някои от най-известните дестинации в Испания. А името „Коста Бланка“ в превод означава „Белият бряг“ и е дадено през 1957г от Британските авиолинии. Също толкова ослепително бял е и луксозен е и интериорът на тази вила.

Тя е дело на компанията Altea Hills Estate, работеща съвместно по този проект с архитектурното бюро Carlos Gilardi, Pepe Cabrera и дизайнерското студио Erik Kuster , като резултатът от тяхното сътрудничество е разкошната вила Blueport Altea в един от най-престижите жилищни комплекси на крайбрежието Коста Бланка.
Вила в Испания

Резиденцията е разположена на живописен хълм и заема площ от около 490 кв.м. Състои се от пет спални, просторна гостна, фитнес зала, сауна и домашно кино, оформени в съвременен стил с използване на изключително скъпи и качествени материали, а също и дизайнерски предмети за декора. Но най-ценното качество на имота се явява великолепната панорамна гледка към Средиземно море.

Пазарната стойност на идеалната във всяко отношение вила е 5 800 000 евро и това не е учудващо, защото Коста Бланка е прочут с най-благоприятният климат в Испания и е предпочитано място за почивка. Крайбрежието му притежава своеобразно излъчване със своите красиви пристанища, живописни градчета с впечатляващи фасади на старинни сгради и нощен живот, който може да се сравни само с този на остров Ибиса.